shutterstock_348673631.jpg

VIL DU GERNE UDGIVES?

Vi inviterer alle landets forfattere og oversættere med på en rejse ind i fremtiden. Vi har en vision om at sikre den litterære kulturarv og skabe en fair fremtid for forfattere og oversættere i et digitalt bogmarked.

Hvad enten du er forfatter, oversætter eller arving til en forfatter eller oversætter, så er du det centrale element i Saga. For hvad er bogbranchen uden forfatterne og oversætterne, der udbreder værkerne til alverdens sprog? Sammen med jer vil vi udvikle et digitalt bogmarked, der er så stort, at forfattere og oversættere også i fremtiden kan skrive, oversætte og leve af det.

Hvis du har en eller flere bøger, der tidligere er blevet udgivet, men som ikke længere er tilgængelige, vil vi meget gerne tale med dig om mulighederne. Vi mener, at dine bøger har afgørende betydning for litteraturens fremtid. Uanset om bogen er 5 eller 50 år gammel.

Udover at digitalisere dine værker til e-bøger efter nyeste standard, sørger vi også for at skabe nye forsider, søgeoptimerede tekster til forhandlerne og meget mere. Selvfølgelig helt uden at du skal betale noget - tværtimod!

Hvis du har et upubliceret mesterværk, som vi bør læse igennem, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. Vores udgivelsesprofil inden for nyudgivelser koncentrerer sig om værker, som også vil egne sig til oversættelse til Sagas øvrige markeder.

Vi glæder os til at samarbejde med dig. Send os en mail på saga@lrforlag.dk, inklusive en liste over dine værker - eller find en medarbejder på oversigten.

 

TILBAGE